Jurken & rokken

Meer dan 60 jaar draagt Chicco dagelijks bij aan het geluk van kinderen. Door aan veiligheid te denken maar dit op een eenvoudige manier te beantwoorden wordt dagelijks aan de eisen van ouders en kindjes voldaan. Voor onderweg kinderwagens en autostoeltjes en tijdens het spelen bij de oppas Danny Dirft de speelgoed auto.

Chicco

Niets maakt jou gelukkiger dan je kleintje te zien genieten. Wat een genot om je baby ademloos te zien kijken of luisteren naar lichtjes of geluidjes. Wat een plezier om samen een wandeling te maken door de natuur. Jij zoekt daarom babyartikelen van topkwaliteit die je kleintje op zoveel mogelijk momenten laten kraaien van plezier. Zoek niet verder dan de buggy's, speeltjes, wiegjes en stoeltjes van Chicco. Dit Italiaanse topmerk is al bijna zestig jaar wereldberoemd om zijn stevige, leuke en gebruiksvriendelijke artikelen voor de allerkleinsten. Deze toveren ook een glimlach op jouw gezicht.

Babyartikelen voor ieder gezin

Het veelzijdige assortiment van Chicco biedt je volop keuze uit mooie, grappige en handige babyartikelen. Met de gebruiksvriendelijke en veilige Chicco buggy's, autostoeltjes, kinderwagens en campingbedjes beleef je samen met je kleine de mooiste avonturen. Maar met het kleurrijke en vermakelijke Chicco babyspeelgoed valt er ook thuis genoeg te genieten. Is het tijd voor een slaapje na al dat spelen? Leg je kleintje te rusten in een babykamer met Chicco speeltjes zoals knuffels die licht geven en geluid maken. Of trakteer je kleintje op een projector die sterren of andere mooie taferelen op de muur tovert.

Topkwaliteit voor de allerkleinsten uit Italië

Het Italiaanse bedrijf Chicco is vernoemd naar de eerste zoon van de oprichter. Wat begon als een manier om zijn geboorte te vieren, groeide uit tot een wereldwijd merk. Deze specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige en gebruiksvriendelijke artikelen voor kleintjes heeft inmiddels al zo'n zestig jaar succes. Dit komt doordat de ontwerpers echt met ouders meedenken. Ze kiezen altijd voor leuke, veilige en handige oplossingen die je leven makkelijker maken.

Voor 23:59 uur Chicco bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag genieten van die grote glimlach.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.