Merken

Chasin' heren T-shirts

Chasin' is in 1992 gestart als modemerk voor jongemannen die houden van streetwear. Het assortiment van dit Nederlandse merk omvat onder meer T-shirts, truien en polo's. De Chasin' herenbr ...

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Chasin' herenjassen

Ben jij ook veel buiten te vinden? Werkend in de tuin, langs de lijn bij de sportwedstrijd van je kinderen of aan de wandel met de hond en je lief aan je zijde. Wat je ook doet, zorg dat je er in je jas ook goed uitziet. En dankzij Chasin' herenjassen is dat wel heel gemakkelijk.

Kwaliteit voorop

De collectie Chasin' herenjassen staat bekend om zijn mooie uitstraling en hoge kwaliteit. Dat zie je terug in de gebruikte stoffen en je merkt het wanneer je de jas draagt. Voor de collectie Chasin' herenjassen koos het merk voor mannelijke kleuren. Denk hierbij aan marineblauw, zwart, grijs en donkergroen. De combinaties van stoffen en dessins geven de herenjassen van Chasin' een luxe en speelse uitstraling. De Chasin' herenjassen zijn er in de maten 46 tot en met 52 (S tot en met XL).

Comfortabele jassen

Chasin' herenjassen bieden voldoende ruimte over je bovenkleding. Dat is wel zo fijn, want zo komen er geen onnodige kreukels in je Chasin' herenoverhemden. Je komt dus altijd en overal goed voor de dag, met en zonder jas. Overigens draag je de Chasin' herenjassen gemakkelijk met jeans, chino’s en je favoriete pantalon.

Gratis verzending

De Chasin' herenjassen heb je morgen al aan, wanneer je vandaag nog je bestelling plaatst. De verzending is gratis. Het is mogelijk om de Chasin' herenjassen vooraf, achteraf of in termijnen te betalen (let wel: geld lenen, kost ook geld).