Merken

Chanel foundation

Naast een parfumhuis is Chanel ook heel bekend van haar prachtige make-up lijn. De basis voor een mooie make-up en een stralende huid leg je met foundation. Chanel foundation is romig van textuur, bre ...

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Chanel foundation

Je hebt gisteren een lange dag gehad vol met werk, een avondje uit en de kinderen. De nacht was kort, want je kleintje was verkouden. En toch zie je er in de ochtend stralend uit en verraadt je huid niet wat deze allemaal heeft meegemaakt. Dan gebruik je vast Chanel foundation, want die laat je huid altijd stralend en fris eruit zien.

Liquid of compact foundation

Chanel foundation is er in verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een liquid foundation. Deze breng je aan als een crème op de huid. Maar er zijn ook compact foundations, welke als een poeder worden aangebracht. Door te blenden – met een tweede kleur Chanel foundation bijvoorbeeld – ontstaat er een mooi, natuurlijk geheel. Een foundation kun je aanbrengen met je vingers of met een speciaal sponsje. Ga voor het kiezen van de kleur altijd uit van je eigen huidskleur. In de zomermaanden mag dit best een tintje donkerder zijn dan in de winter.

Frisse look

Samen met je oogschaduw, mascara en lipstick creëer je met Chanel foundation een frisse look. Om deze nog frisser te maken kun je eerst oneffenheidjes, zoals donkere kringen onder je ogen of sproetjes, verbergen met een speciale Chanel concealer. Kies de concealer in dezelfde tint als de foundation of een tintje lichter om zo een natuurlijke look te creëren.

Gratis thuisbezorgd

Chanel foundation wordt morgen al bij je thuisbezorgd als je vandaag voor 23:59 uur je bestelling plaatst. Bij bestedingen vanaf 20.- is de bezorging geheel gratis.