Merken

Chanel herengeuren

Chanel is naast een wereldwijd bekend modehuis ook volledig thuis in de wereld van de parfums. Het bekendste voorbeeld daarvan is ongetwijfeld het iconische Chanel N° 5. Er zijn echter ook heel wat Ch ...

14 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Chanel herengeuren

Ruik je graag lekker bij elke gelegenheid? Dankzij Chanel herengeuren hoef je je nooit zorgen te maken over jouw geur. Of je nu kiest voor een frisse, mannelijke geur voor tijdens een avondje uit, een zoete toets voor een romantisch diner of nog iets helemaal anders: Chanel biedt parfums voor elk moment, tijdens elke gelegenheid. Het leukste aan deze luxe geuren? Ze helpen je imponeren zonder jou te domineren. Exact zoals het hoort.

Een Chanel voor elk moment

Het spreekt voor zich dat je een topgeur niet elke dag op doet, maar enkel als de situatie daar echt om vraagt. Dat betekent echter niet dat je de rest van de tijd niet lekker geurend voor de dag kan komen. Wil je altijd en overal het succes van Chanel uitstralen? Dan vind je bij de Chanel herengeuren exact wat je zoekt met de eau de toilettes en aftershaves. Verkrijgbaar in diverse maten van 20 ml tot 100 ml. Het is maar net wat je verkiest.

De stijl van Chanel

Chanel herengeuren verschijnen al op de markt sinds 1920. De stijl is sindsdien telkens aangepast aan de tijd zonder zijn roots te vergeten. Een herengeur van Chanel is er eentje die sensueel ruikt, mogelijkheden oproept en boven alles gewoon een lekkere geur verspreidt. Zoek je ook iets voor jouw wederhelft? Kijk dan eens bij Chanel cadeaus voor haar.

Chanel herengeuren online bestellen bij wehkamp is eenvoudig en goedkoop. Vanaf een besteding van 20.- is het verzenden gratis.