Merken

Chanel lipverzorging

De artikelen van het Franse modemerk Chanel stralen een tijdloze klasse uit. Ze herinneren nog steeds aan de eigenzinnige Franse modeontwerpster die het merk in 1909 oprichtte. Met de geuren, make-up ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Chanel lippenstift

Ben je op zoek naar een perfecte lippenstift voor een bijzondere avond uit? Dan ben je verzekerd van een blijvende tint van Chanel. Dankzij de vele kleuren kan je voor iedere gelegenheid de perfecte lippenstift uitzoeken. 's Avonds kies je bijvoorbeeld voor een dramatische rode lipstick en overdag voor een goed verzorgende natuurlijke kleur. Droge en saaie lippen zijn voorgoed verleden tijd met de Coco Shine Chanel lippenstift. Wil je het toch niet zo opvallend, kies dan voor een matterende tint. Daarmee hoef je niet continu te controleren of jouw lippenstift nog goed zit.

Optimale verzorging voor de lippen

De lippenstiften van Chanel hebben geen smaak, maar hebben wel een geurtje dat als zeer prettig ervaren wordt. Wil je jouw lippen tegelijkertijd verzorgen maar ook een boost geven? Kies dan voor een van de lichtere tinten van Chanel lippenstift, waarmee jouw lippen groter lijken. De Canola-olie in de formule van deze lipstick laat een verzorgend laagje achter op jouw lippen.

Tinten en stijl

In de uitgebreide collectie Chanel lippenstift vind je de klassieke rode tint waar Chanel naam mee maakte. Ook vandaag de dag past deze stijlvolle kleur nog steeds in het modebeeld en bij zo goed als iedere outfit. Chanel heeft daarnaast een breed scala aan andere rode tinten waarmee je altijd goed voor de dag komt. Met de Chanel Rouge Allure bijvoorbeeld zorg je voor een klassieke Chanel look. Samen met de perfecte Chanel foundation heb je het recept voor een perfecte make-up in handen.

Heb je je nieuwe Chanel lippenstift snel nodig? Geen probleem! We bezorgen jouw bestelling snel en gratis bij een bestelling met een waarde vanaf 20.-. Daar kun je op rekenen.