Merken

Chanel damesgeuren

Chanel damesgeuren zijn echte klassiekers. Wie kent nu niet Chanel no. 5 of Coco eau de toilette? De damesgeuren hebben allemaal een prachtige verpakking. De flacon is een sieraad waaruit de heerlijke ...

39 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Chanel damesgeuren

Geur is een wonderbaarlijk iets. Sneller nog dan geluid kan het een herinnering oproepen. Of een emotie. Geuren zijn herkenbaar en nemen je gemakkelijk mee op een wonderlijke reis. Daarom omhullen we onszelf ook graag in fijne geuren. Daar word je namelijk gelukkig van. En van Chanel damesgeuren wordt iedereen heel gelukkig.

Voor alle vrouwen

De collectie Chanel damesgeuren bestaat uit verschillende parfums en eau de toilettes voor dames van alle leeftijden. Voor jonge vrouwen heeft het parfumhuis bijvoorbeeld de lichte Coco Chanel geuren en Chanel Chance gecomponeerd. Een avondje uit besprenkel je met Allure of dé klassieker van alle damesgeuren: Chanel no. 5. Iedere geur heeft een eigen karakter, maar is altijd verfijnd, elegant en vrouwelijk. Chanel damesgeuren zijn gevangen in flacons van 35 tot en met 100 ml.

Laagjes van parfum

Het heerlijke aan Chanel damesgeuren is dat naast een parfum of eau de toilette veel geuren ook zijn uitgevoerd als bodylotion of douchegel. Soms zelfs als allebei. Door naast de damesgeur ook Chanel lichaamsverzorging te gebruiken, breng je laagjes van dezelfde geurlijn aan op je huid. Hierdoor blijft je favoriete damesgeur nog langer om je heen zweven.

Een prachtig cadeau

Chanel damesgeuren zijn heerlijk om als cadeau aan te schaffen. Voor jezelf of een lieve vrouw in je leven – beide is heel attent. Bestel de geuren vandaag nog voor 23:59 uur en wij komen deze morgen al bij je thuis brengen. Bij bestedingen vanaf 20.- is dit bovendien geheel gratis.