Merken

Chanel

97 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Chanel make-up

De meeste vrouwen vinden het belangrijk om er mooi uit te zien. Hierbij let je op de kleding die je draagt, eventueel opgeleukt met mooie accessoires. Maar je maakt het helemaal af met een mooi opgemaakt gezicht. Chanel make-up biedt daarvoor talloze mogelijkheden. Van oogpotloden in diverse kleuren tot chique lippenstiften in meerdere tinten rood. Met Chanel make-up geef je jezelf een onvergetelijke look.

Chanel make-up: 5 iconische kleuren

De Chanel make-up kenmerkt zich door vijf iconische kleuren: beige, wit, goud, rood en zwart. Deze kleuren zijn ook terug te vinden in de andere modeartikelen van Chanel. Lucia Pica, een ontwerper van Chanel, maakt veel gebruik van deze kleuren, omdat Gabrielle Chanel deze kleuren als onbruikbaar achtte. De kleuren staan elk voor een bepaald gevoel en ze hoorden bij het leven van Gabrielle Chanel.

Uitbreiding van het assortiment

In de jaren 90 werden de artikelen van Chanel uitgebreid met Chanel geuren en parfum, horloges, schoenen, accessoires en natuurlijk cosmetica. Alles van uitstekende kwaliteit. Een Chanel artikel mag dus niet ontbreken in je toilettas of handtas.

Door online te bestellen bij wehkamp bespaar je tijd en voorkom je frustratie dankzij een snelle en adequate bezorging. Niet tevreden? Dan kun je het artikel kosteloos terugsturen in ongeopende verpakking.