Merken

Ceceba

Ceceba is een fabrikant van herenondergoed en richt zich onder andere op

16 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Ceceba

Voor je bovenkleding is een modern en stijlvol ontwerp belangrijk, maar bij je ondergoed doet vooral comfort ertoe. Je wil immers vrijuit kunnen bewegen en de dag prettig doorkomen zonder last te hebben van je onderbroek. Ceceba helpt je hierbij met doordacht vormgegeven boxershorts en herenslips. Het ondergoed van dit Duitse merk zit zo fijn om je lijf dat je het haast niet voelt. Met keuze uit verschillende modellen zit er altijd ook iets voor jou tussen.

Van strakke slips tot wijde boxers

Het ondergoed van Ceceba koop je veelal in setjes van twee of drie stuks. Of je nu graag slips draagt of liever boxershorts: de elastische tailleband zorgt er altijd voor dat je onderbroek stevig om je lijf zit. Bij de boxers kies je nog uit modellen met wijde of juist wat strakkere broekspijpjes. Het ondergoed is vaak vormgegeven in een egale kleur, maar er zijn ook exemplaren met een ruitjespatroon. Populaire kleuren zijn zwart en verschillende blauw- en grijstinten.

Hemden, zwemshorts en pyjama's

Dit Duitse merk maakt meer dan alleen herenondergoed. Kies bijvoorbeeld een comfortabel hemd of een aangenaam zachte pyjama waar je heerlijk in slaapt. Zwem- of strandliefhebbers nemen ook een kijkje in onze collectie Ceceba herenbadmode. Hier vind je verschillende zwemshorts met een bijzonder fraai ontwerp. Heb je het ondergoed, de pyjama of het zwemshort van je dromen gevonden? Bestel het kledingstuk van Ceceba dan vandaag nog en trek het morgen al aan.