Jurken & rokken

Maak je kinderen blij met het stoere speelgoed van Caterpillar. Dit succesvolle Amerikaanse bedrijf maakte naam met grote gele machines met rupsbanden. Kids hoeven niet meer te wachten totdat zijzelf aan de slag kunnen met deze indrukwekkende voertuigen. Caterpillar speelgoed laat ze op een leuke en veilige manier kennismaken met techniek.

Caterpillar

Jij ziet je kinderen graag lekker spelen. Voor hen is dit een ideale manier om de wereld te leren kennen. Voor jou is het een kostbaar momentje voor jezelf. Daarom zoek je speelgoed waarmee ze urenlang zoet kunnen zijn. Als ze hun inzicht en vaardigheden ermee kunnen ontwikkelen, is het natuurlijk helemaal mooi. Verras ze met een van de vrolijke gele voertuigen van Caterpillar en laat ze hun eigen bouwplaats beginnen in jullie woonkamer of tuin. Aan sommige Caterpillar machines kunnen ze zelf lekker sleutelen.

Stoer speelgoed voor kleine techneuten

Het assortiment van Caterpillar bestaat uit speelgoed voor peuters en wat oudere kinderen. Voor de kleintjes zijn er vrolijke vrachtwagens en bulldozers in felgeel. Deze hebben een vriendelijk gezicht en vermaken met licht- en geluidseffecten. Voor wat oudere kids zijn er Caterpillar voertuigen zoals kranen, sleepwagens en bulldozers met losse schroeven en een schroevendraaier erbij. Hier kunnen ze zelf aan sleutelen. Daarnaast zijn er constructiesets om zelf een voertuig te maken.

Vrolijke voertuigen van wereldberoemd machinemerk

De grote en indrukwekkende machines van Caterpillar herken je meteen aan hun gele kleur en het bekende CAT logo. Je ziet ze op veel bouwplaatsen de zwaarste ladingen verplaatsen. Kan jouw kleine niet wachten om ook achter het stuur van zo'n grote kraan of truck te kruipen? Laat hem of haar dan alvast oefenen met het stevige speelgoed van dit topmerk.

Geen tijd voor de speelgoedwinkel? Voor 23:59 uur Caterpillar bestellen bij wehkamp is morgen je kinderen verrassen.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.