Merken

Cat

De mobiele telefoons van Cat zijn echt perfect voor als je in de bouw of vrije buitenlucht werkt. De robuuste vormgeving van de mobieltjes zorgt er namelijk voor dat ze tegen een flinke stoot kunnen. ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Cat

Is bij jou je mobiele telefoon ook niet meer weg te denken uit je dagelijks leven? Als je werkzaam bent in de bouw of op andere wijze veel buiten werkt, dan wil je geen delicate telefoon in je zak hebben, die bij de minste stoot kapot gaat. Nee, dan wil je een robuuste telefoon die niet vies is van een spatje verf. De robuuste telefoons van Cat zijn dan precies wat je zoekt.

Simlockvrije mobieltjes

De Cat mobiele telefoons zijn simlockvrij. Dat betekent dat je alleen een simkaart nodig hebt van een telefoonprovider om de mobieltjes te gebruiken. En het maakt niet uit bij welke mobiele telefoonprovider je gaat. De mobieltjes van Cat zijn er in twee varianten. Er is een variant zonder touchscreen, waarbij het toetsenbord op het mobieltje zit. De andere variant is de smartphone met touchscreen. De robuuste vormgeving zorgt ervoor dat de mobieltjes tegen een stootje kunnen.

Overal mobiel

Of je nu op reis bent met je rugzak of een muurtje staat te stucen; je wilt mobiel zijn. Want je reis leg je graag vast met je smartphone. Of je maakt een afspraak via de mobiel met een nieuwe klant. Met behulp van mobiele telefoon accessoires werk je nog fijner met de mobiele telefoons van Cat. Luister met een headset tijdens het werk naar je favoriete muziek. Of neem er meteen een oplader bij voor in de auto.

Vandaag bestellen, morgen bellen en online

Wil je morgen al met je Cat telefoon aan de slag? Bestel deze vandaag nog en wij brengen het morgen – zonder verzendkosten – bij je thuis. Betaal vooraf, achteraf of in handige termijnen.