Merken

Castelijn & Beerens

De mooiste lederwaren vind je in de collectie van Castelijn & Beerens. Dit Nederlandse merk bestaat al sinds 1945. Het maakte naam met stijlvolle en handige leren portemonnees en tassen met een ti ...

8 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Castelijn & Beerens

In je dagelijkse leven straal jij graag klasse uit. Daarom kies je het liefst voor kwalitatief hoogwaardige items van merken die hun sporen verdiend hebben. Jij wil best wat investeren in goede materialen en hoogstaand vakmanschap. Jij wil namelijk graag lang plezier hebben van je accessoires. Maak kennis met Castelijn & Beerens en ontdek hun exclusieve stijl en kwaliteit. In hun assortiment portemonnees, smartphone wallets, tassen en riemen vind je snel de mooiste items om altijd stijlvol voor de dag te komen.

De mooiste lederwaren voor dames en heren

In de collectie van Castelijn & Beerens vind je een mooie combinatie van tijdloze klasse en eigentijdse ontwerpen. Perfect voor stijlvolle en vooruitstrevende dames en heren. Heren kunnen onder andere kiezen voor prachtige portemonnees, riemen en tassen in diverse oogstrelende tinten en handige formaten. In de categorie Castelijn & Beerens damestassen vind je de mooiste portemonnees, clutches en (laptop-)tassen voor je zus, moeder, vrouw of vriendin.

Tijdloze stijl en kwaliteit van Nederlandse bodem

De Nederlandse ambachtslieden Walter Castelijn en Marinus Beerens begonnen al in 1945 met het maken van leren tassen en riemen. Van restjes leer maakten zij portemonnees en horlogebandjes. Ze kozen consequent voor het beste Italiaanse leer en bleven altijd aandacht besteden aan uitstekend vakmanschap. In hun portemonnees en tassen zijn je favoriete gadgets goed beschermd.

Voor 23:59 uur Castelijn & Beerens bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag in stijl de deur uit.