Merken

Cast Iron

In het assortiment

69 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Cast Iron heren overhemden

Houd je ervan om er sophisticated en goed verzorgd uit te zien op een beschaafde, subtiele manier? Dan zijn de Cast Iron herenoverhemden waarschijnlijk precies naar jouw smaak. Cast Iron komt bovendien uit de koker van Just Brands, een kledingketen die er zorgvuldig op toeziet dat jouw Cast Iron herenoverhemd op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier in elkaar is gezet. Zo draag je letterlijk bij aan een betere wereld terwijl jij jezelf tegelijkertijd optimaal presenteert in een modieuze outfit.

Stijlen en kleuren

Een tijdloos wit overhemd hoort in de garderobe van iedere man. In ons assortiment Cast Iron herenoverhemden vind je slim fit witte overhemden in een geriefelijke mix van materialen van katoen en linnen die zelfs in hartje zomer losjes en comfortabel draagt. Een mix van katoen en elastaan zorgt juist weer voor een strakker aansluitende pasvorm die je biceps subtiel accentueert. Het verdere kleurenpalet van de Cast Iron herenoverhemden bevat veel blauw in uni en dessins. Blauw is in alle schakeringen bij elke gelegenheid te dragen.

Iron Cast herenoverhemden bestellen bij wehkamp

De hele collectie van Cast Iron bestaat uit zorgvuldig op elkaar afgestemde kledingstukken. Zo stel je een complete garderobe samen waar je elk jaar weer een paar kledingstukken aan toevoegt. Kijk bijvoorbeeld eens bij de collectie