Merken

Casio

Casio is een wereldwijd beroemde fabrikant van onder meer horloges en rekenmachines. Het moderne elektronicabedrijf staat met name bekend om zijn betrouwbare apparaten. Zo gaat elke rekenmachine en ho ...

14 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Casio

Hou je van wandelen in de vrije natuur, dan weet je hoe belangrijk een goede uitrusting is. Je wil immers niet verdwalen. Een modern horloge van Casio komt dan goed van pas. In de ruime collectie vind je namelijk ook speciaal voor liefhebbers van het buitenleven ontwikkelde horloges. Deze horloges bevatten een kompas waarmee je altijd weer de weg terug naar huis vindt. Bovendien zijn ze uitgerust met een thermometer. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld een koude bergwandeling.

Zowel elegante als sportieve horloges

Van digitaal tot analoog en van goud- tot zwartkleurig: bij Casio zijn er vele soorten horloges. De Pro Trek-lijn biedt horloges voor sportliefhebbers, terwijl bijvoorbeeld in de Sheen-serie tal van polssieraden zitten die een stijlvolle outfit compleet maken. In de Edifice-collectie tref je dan weer horloges met veel verrassende mogelijkheden aan. Daarnaast vind je volop chronograaf-horloges in het assortiment. Dit type horloge is ideaal om tijdens het koken of hardlopen de tijd nauwkeurig bij te houden.

Tal van rekenmachines en keyboards

Naast horloges maakt dit Japanse merk ook verschillende rekenmachines en keyboards. In onze collectie Casio rekenmachines vind je eenvoudige rekenhulpjes, maar ook de modernste grafische rekenmachines. Met de grafische rekenmachines plot je een grafiek of voer je probleemloos ingewikkelde kansberekeningen uit. Zo ben je perfect uitgerust voor zelfs de moeilijkste wiskundeles. Heb je een geschikt horloge, keyboard of rekenapparaat gevonden? Bestel de elektronica dan vandaag nog. Je gaat dan morgen al met je nieuwe apparaat van Casio aan de slag.