Merken

Casetastic

Vrolijk je telefoon op met de stijlvolle smartphone- en tablethoesjes van Casetastic. Deze voorzien jouw favoriete gadget niet alleen van een trendy jasje, maar bieden ook goede bescherming tegen stot ...

22 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Casetastic

Je neemt je smartphone of tablet het liefst overal mee naartoe. In jouw drukke bestaan gaat dat echter niet altijd zonder slag of stoot. Een momentje van onoplettendheid en je hebt alweer een kras te pakken. Daarom zoek je stevige tablet- en telefoonhoesjes om je geliefde gadget te beschermen. In het ruime assortiment van Casetastic vind je er vast een die past bij jouw model smartphone en bij jouw persoonlijke smaak. Je kan namelijk kiezen uit veel verschillende kleuren en designs.

De mooiste hoesjes voor je smartphone of tablet

Casetastic maakt uitstekende smartphone-hoesjes voor veel bekende modellen, bijvoorbeeld van iPhone, Samsung, Huawei en Motorola. De hoesjes bieden goede bescherming terwijl je toch nog bij je knoppen en poorten kan. Je hebt de keuze uit veel trendy designs, van stijlvol marmer tot een stoere tekst en van kleurrijke tot exotische prints. Bekijk ook de categorie Casetastic iPad en tablets.

De beste bescherming voor je tablet of telefoon

Een tablet of smartphone is bedoeld om overal bij je te dragen. Tegelijkertijd is het een kostbaar en kwetsbaar apparaat. De hoesjes van Casetastic maken je smartphone of tablet beter bestand tegen kleine ongelukjes. Tegelijkertijd kan je nog makkelijk gebruik maken van alle functies, zoals de USB-poort of je camera. Dankzij de leuke kleuren en prints wordt jouw gadget er nog mooier van ook.

Heb je geen tijd voor de smartphone winkel? Voor 23:59 uur Casetastic bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag je gadget een nieuw jasje geven.