Merken

Casa Vivante sALE: Woonaccessoires

Met Casa Vivante maak je van je huis een thuis. Een woning komt tot leven wanneer je details aanbrengt, bijvoorbeeld in de vorm van Casa Vivante woonaccessoires. Met een vloerkleed, een vaas of een fo ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Casa Vivante servies

Je woont al een tijdje op je huidige adres, maar helemaal geaard ben je er nog niet. Het huis is weliswaar van jou, maar zo voelt het nog niet helemaal. Hier breng je verandering in met Casa Vivante servies. Met dit servies dek je elke dag liefdevol je tafel. Geniet met je gezin van de maaltijd of nodig ook nog wat vrienden uit. Na een paar gezellige diners voel je je vanzelf helemaal thuis.

Natuurlijk en robuust

Het Casa Vivante servies is gemaakt van keramiek. De verschillende door elkaar lopende kleuren en gedetailleerde patronen zorgen voor een vintage look. De geglazuurde laag beschermt het servies en maakt het modern. Het servies heeft een natuurlijke en krachtige uitstraling die je helemaal terug naar de basis brengt.

Tafel dekken en eten in stijl

Dek dagelijks je tafel met het robuuste en toch verfijnde servies van Casa Vivante. Elke dag is immers speciaal, toch? Voor een interieur in dezelfde stijl bekijk je onze brede collectie Casa Vivante woonaccessoires. Deze accessoires passen uitstekend bij het Casa Vivante servies.

Casa Vivante servies bestel je bij wehkamp. Besteed je in totaal minstens 20.- aan kommen, schalen en/of borden, dan is de verzending geheel kosteloos. Valt het Casa Vivante servies onverhoopt wat tegen? Terugsturen gaat eveneens gratis en zonder gedoe.