Merken

Casa Vivante sALE: Tafels

Met Casa Vivante maak je van je huis een thuis. Een woning komt tot leven wanneer je details aanbrengt, bijvoorbeeld in de vorm van Casa Vivante woonaccessoires. Met een vloerkleed, een vaas of een fo ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Casa Vivante

Je woning wordt steeds belangrijker. Het is niet alleen maar een stapel stenen waar je verblijft tussen twee werkdagen door. Je thuis is een toevluchtsoord, een plek waar je kinderen zich veilig kunnen ontwikkelen en opgroeien. Je brengt graag natuurlijke materialen naar binnen, omdat je graag in contact wil blijven met de natuur. De meubels en accessoires van Casa Vivante brengen je huis tot leven.

Imperfecties maken het perfect

De wereld is niet perfect en daarin schuilt de schoonheid ervan. Ook de spullen van Casa Vivante stralen door imperfecties. De robuuste en natuurlijke materialen die gebruikt zijn voor de vazen, manden en poefen zijn nooit helemaal symmetrisch of recht. Naast natuurlijke materialen zoals ruw katoen, hout en bamboe gebruiken de ontwerpers graag metaal. Functioneel en een welkom tegenwicht.

Voor jezelf en gasten

Als je eenmaal aan het genieten bent van de spulletjes die Casa Vivante je biedt, wil je ze graag delen met je naasten. Dat kan natuurlijk door ze cadeau te doen. Het zijn immers uitstekende geschenken! Een andere manier om samen te genieten van het merk, is door je tafel te dekken met Casa Vivante servies en een hoop vrienden en familieleden uit te nodigen.

Casa Vivante bestellen bij wehkamp

Wat je vandaag nog voor 23:59 uur bestelt, wordt de volgende werkdag al afgeleverd. Grote spullen zetten we op de juiste plek en pakken we voor je uit.