Merken

Carrera

Carrera is een wereldberoemde fabrikant van racebanen. Het Duitse bedrijf bestaat al vanaf 1963 en heeft in de afgelopen halve eeuw zijn auto's en banen steeds vernieuwd en verbeterd. Zo vind je i ...

15 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Carrera

De snelheid van auto's en de kick van het racen spreken kinderen al decennialang aan. Zo speelde jijzelf vroeger misschien ook al met speelgoedautootjes. Voor de kinderen van nu is er ook moderner autospeelgoed. Met de autobanen van Carrera racet je kleine bijvoorbeeld vrolijk erop los. Ga je te snel dan vlieg je uit de bocht, maar ga je te traag dan verlies je de race. Steeds weer de juiste snelheid vinden is een garantie voor urenlang spelplezier.

Racebanen in vele uitvoeringen

In het ruime aanbod van Carrera vind je racebanen van verschillende lengtes en uiteenlopende moeilijkheidsgraden. De eenvoudigste banen zijn een paar meter lang en kennen veelal de karakteristieke vorm van een acht. Deze banen zijn ideaal voor de kleinste racefanaten. Daarnaast zijn er ook racebanen met een lengte van bijna tien meter. Op deze banen worden kleine kronkels afgewisseld met scherpe bochten of zelfs heuse loopings. Zo is het steeds weer een uitdaging om de finish te halen.

Race ook op zee of in de lucht

Heeft je kleine het racevirus helemaal te pakken? Verras je kind dan ook met zijn of haar eigen Carrera radiografische auto. Racen kan niet alleen op land, maar ook op water of in de lucht. Kies hiervoor een van de raceboten of zogeheten quadrocopters. Heb je hét racespeelgoed voor jouw zoon of dochter gevonden? Bestel de racebaan of het racevoertuig dan vandaag nog bij ons. Jij en je kind spelen dan morgen al met het snelle speelgoed van Carrera.