Merken

Capi

Capi tuindecoratie maakt ieder terras en elk balkon extra bijzonder. De prachtige bloempotten hebben verschillende geometrische vormen. Kies bijvoorbeeld voor rond, ovaal of juist vierkant. De moderne ...

73 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Capi

Je bent gek op bloemen en planten. Je hebt ook groene vingers, want bij jou bloeit alles. Maar je vind het niet zo fijn om laag in de tuin te werken. Kies daarom voor de prachtige bloempotten van Capi. Hiermee fleur je de tuin, het terras en balkon in een handomdraai op.

Moderne uitstraling

De Capi bloempotten zijn heel basic uitgevoerd in het zwart, wit en grijs. Dit geeft je de mogelijkheid om ze in iedere stijl tuin toe te passen. Kies bijvoorbeeld voor een rustieke uitvoering met streepjes of toch een moderne, gladde bloembak. In de stenen potten van Capi zien je bloemen en planten er nog mooier uit. De laagste bloempot is 30 centimeter hoog, de hoogste 52 centimeter.

Voor buiten en binnen

Het is heel gezellig om de Capi bloempotten buiten te zetten, maar binnen passen ze ook heel goed. Met je favoriete kamerplant of orchidee erin fleuren ze direct je huis op. Capi kan je dus binnen en buiten gebruiken. Dus pak je bloembollen en tuin handgereedschap er maar bij en creëer jouw favoriete sfeer met Capi.

Gratis thuisbezorgd

Zet jij ook graag binnenkort de bloemetjes buiten in een van de stevige Capi bloempotten? Plaats dan vandaag nog bij ons je bestelling en je kan de volgende werkdag aan de slag. De bezorging is gratis en je kan vooraf, achteraf of in handige termijnen betalen. (Let wel: geld lenen kost geld.)