Merken

Canon

Canon is wereldberoemd geworden met hoogwaardige fotocamera's voor zowel professionele fotografen als eenvoudige hobbyisten. Tegenwoordig vind je in menig huis ook Canon printers of zelfs ultramod ...

79 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Canon

Op vakantie reis je langs bijzondere plekken en maak je avonturen mee die je het liefst voor altijd wil vastleggen. Een kwalitatief hoogwaardige fotocamera is dan een must. Een beginnende fotograaf heeft echter heel andere wensen dan een volleerde professional. Bij Canon kies je daarom uit een breed scala aan fotocamera's. Een van de lichte compactcamera's met vaste lens is bijvoorbeeld perfect voor een hobbyist. Foto's van professionele kwaliteit vragen dan weer om een ultramoderne spiegelreflexcamera.

Van camera's en beamers tot printers

Canon maakt verschillende soorten elektronica die je helpen om een prachtig beeld vast te leggen of te delen met anderen. Zo zijn er de Canon digitale camera's voor prachtfoto's die je vervolgens met de printers of beamers van dit Japanse merk met je familie en vrienden deelt. Voor de scherpste foto's kies je een speciale fotoprinter. Wil je daarentegen ook kunnen scannen en kopiëren met het apparaat, dan biedt een all-in-oneprinter uitkomst. Ook bij de beamers kies je uit tal van modellen met een verschillende helderheid.

Apparatuur voor foto's of bewegend beeld

Om een bijzondere gebeurtenis echt goed vast te leggen, is een videocamera ideaal. Canon heeft daarom ook een breed aanbod aan videocamera's. Ga voor een camera met krachtige zoom of kies een geavanceerd exemplaar met groothoeklens en andere bijzonderheden voor creatieve video's. Bestel de apparatuur vandaag nog voor 23:59 uur, dan geniet je morgen al van je nieuwe aanwinst.