Jurken & rokken

Neem Campri sportkleding mee in je koffer of rugzak wanneer je op vakantie gaat. Campri is geliefd voor op wintersport, maar ook om je warm te houden op fiets- en wandelvakanties. Klinkt dat goed? Kijk dan vlug in het assortiment van wehkamp wat er voor jou bijzit!

Campri

Vind jij het ook belangrijk om veel naar buiten te gaan en van de frisse lucht te genieten? Dit is een uitstekende manier om bij te tanken. Wanneer je jezelf warm en comfortabel houdt, geniet je nog meer van je kampeer- of wintersportvakantie. Campri thermokleding houdt je warm, waarmee je de kans op kouvatten minimaliseert. Met warme spieren verklein je bovendien de kans op blessures. Ook voor de kille dagen in ons koude kikkerlandje is Campri onderkleding een uitkomst!

Voor thuis en buiten de deur

De Campri thermobroeken draag je onder je lange broek of skikleding, maar ook als legging of als pyjamabroek. De thermobroeken zijn te koop voor dames, heren en kinderen. Hierbij draag je een thermoshirt met lange mouwen en een klein opstaand kraagje. Buiten in de vrieskou draag je hier nog handschoenen en een muts bij. Campri kleding is gemaakt van goed absorberend materiaal, waardoor je ook bij intensief sporten droog blijft. De kleding is licht, makkelijk wasbaar in de machine, en droogt weer snel.

Campri thermokleding kopen bij wehkamp

Koop een paar lekkere shirts en thermobroeken van Campri wintersport. Hier heb je jarenlang plezier van, ook thuis in de winter. Bij temperaturen onder het vriespunt trek je gewoon een lange thermobroek aan onder die leuke jeans.

Bestel meteen en bepaal op je gemak thuis of Campri onderkleding ook zo goed bij jou past. Bevalt het niet, dan mag je binnen 30 dagen kosteloos retourneren.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.