Merken

Campingaz

Heb je binnenkort een gezellig weekje kamperen op de planning staan? Bij het Franse merk Campingaz vind je alles wat je nodig hebt: van gaslampen tot barbecues en van koelboxen tot luchtbedden. Met de ...

18 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Campingaz

Kamperen is leuk, maar in de voorbereiding kan behoorlijk wat tijd gaan zitten. Vooral wanneer het de eerste keer wordt dat je op een camping overnacht! Er moeten luchtbedden aangeschaft worden, een gasstel, een gaslamp en misschien zelfs wel een barbecue. Je kan natuurlijk dagenlang verschillende winkels afstruinen, maar het liefst koop je deze producten in één keer bij één betrouwbaar merk. Neem daarom eens een kijkje in het assortiment van het Franse merk Campingaz. De producten van dit merk zijn innovatief, betrouwbaar en van hoge kwaliteit, steunend op maar liefst 65 jaar ervaring.

Laat het kamperen beginnen!

In de collectie van Campingaz vind je alles wat je nodig hebt om je kampeertrip tot een succes te maken. Of je nou op zoek bent naar een goed luchtbed of naar verlichting, Campingaz heeft het allemaal! Er moet natuurlijk ook gegeten worden. Bij Campingaz vind je gasstellen, koelboxen en pizzastenen. Echte fijnproevers kunnen hun hart bovendien ophalen met de Campingaz barbecues en barbecue accessoires.

Geniet van de natuur met Campingaz

Komen de producten van Campingaz goed van pas bij de aankomende kampeervakantie? Bestel de producten van jouw keuze dan snel en eenvoudig bij ons op de website. Vertrekken jullie al over een paar dagen? Geen probleem! Wanneer je vandaag nog voor 23:59 uur bestelt, heb je je aankoop de volgende werkdag al in huis. Bij besteding van 20.- of meer is de verzending gratis.