Merken

Calvin Klein damesgeuren

De damesgeuren van Calvin Klein zijn luxe en uniek. Het Amerikaanse merk besteedt niet voor niets veel aandacht aan het vinden van de perfecte mix van prikkelende geurtjes. Calvin Klein damesgeuren zi ...

31 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Calvin Klein damesgeuren

Voor een bijzonder etentje, een avondje uit of zomaar om je man of vriend te verrassen: voor sommige gelegenheden wil je extra lekker ruiken. Een bloemige geurnoot is dan een must, maar wel graag met een unieke twist. Calvin Klein damesgeuren bieden precies dit. Calvin Klein vermengt de geur van bloemen als de iris of amber met hout- of kruidachtige kenmerken. Dit levert een mix op die je bij geen andere parfum terugvindt.

Parfum of eau de toilette

Calvin Klein damesgeuren zijn er in verschillende varianten. De parfum is veelal wat prijziger, maar hier staat tegenover dat de frisse geur ook langer blijft hangen. Dit komt doordat de parfum grofweg twee keer zo veel geurbestanddelen heeft als de eau de toilette. Calvin Klein vindt voor zijn uitzonderlijke damesgeuren inspiratie bij onder meer bloemen, fruit, kruiden en uiteenlopende soorten hout. Dit levert heerlijke geuren op voor vrouwen, maar er zijn ook tal van prettig ruikende Calvin Klein herengeuren.

Damesgeuren voor elke prijs

Calvin Klein damesgeuren zijn geschikt voor zowel overdag als in de late avond. Hoeveel geld wil je aan de parfum of de eau de toilette besteden? Stel met de filters jouw persoonlijke geurtjesbudget in. Hou er bij het beoordelen van de prijs wel rekening mee dat niet elk flesje even groot is. De kleinste flesjes bevatten 30 milliliter, terwijl in de grotere flessen tot wel 200 milliliter zit. Besteed minstens 20.- aan Calvin Klein damesgeuren en je ontvangt de flesjes helemaal gratis in huis.