Merken

Calvin Klein dames tassen

Welke vrouw wordt er nu niet blij van de Calvin Klein damestassen? Elegant, chic en trendy. Het maakt eigenlijk niet uit hoe je er verder bij loopt wat betreft kleding. De damestassen van Calvin Klein ...

45 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Calvin Klein damestassen

We weten allemaal dat een tas onmisbaar is voor een vrouw. Waar moet je anders je make-up, portemonnee en andere belangrijke accessoires laten? De laatste jaren is de tas uitgegroeid tot een van de belangrijkste artikelen van de outfit. Wanneer je op straat loopt en andere vrouwen observeert, valt soms de tas nog eerder op dan haar kleding. Mits ze een goede tas draagt. Met de Calvin Klein damestassen is dit precies het geval. Het oog valt eerst op de tas en dan pas op de persoon die ermee loopt. Het formaat maakt daarbij niet uit. Van het kleinste handtasje tot de grootste schoudertas: de Calvin Klein damestassen zijn allemaal oogappeltjes.

Net echt leer

Het merk Calvin Klein is wereldberoemd. Het is niet het goedkoopste merk, maar ook weer niet heel duur. Als je de collectie Calvin Klein damestassen bekijkt, heb je het idee dat alle tassen van leer zijn gemaakt. Echter, om de prijs binnen de perken te houden gebruikt Calvin Klein imitatieleer. Zelfs voor de kenner is het materiaal moeilijk te onderscheiden van echt leer. Calvin Klein staat voor een hoge kwaliteit en dat zie je terug bij deze damestassen.

Voor jong en oud

De Calvin Klein damestassen zijn er voor jong en oud. Met het tijdloze ontwerp zijn ze geliefd onder twintigers en dertigers, maar ook onder vijfenzestigplussers. Ben je geïnteresseerd in meer artikelen van Calvin Klein? Bekijk dan ook eens de collectie Calvin Klein damesschoenen.