Merken

Calvin Klein Underwear

Calvin Klein Underwear is de perfecte basis voor iedere outfit. Het ondergoed van dit Amerikaanse modemerk is al tientallen jaren mateloos populair. Dit is te danken aan de coole basic look en mooie p ...

66 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Calvin Klein Underwear

Als het om kleding gaat kies jij altijd voor kwaliteit. Je betaalt graag wat meer voor designeritems met een mooie pasvorm. Hier heb je extra lang plezier van. Je hebt graag de keuze uit veel verschillende kleuren en modellen, zodat je altijd iets vindt dat perfect bij je past. Tijd om kennis te maken met Calvin Klein Underwear, het mooiste en meest comfortabele ondergoed voor dames, heren en kinderen. Misschien is er niemand die het ziet, maar jij geniet er zeker van.

Stijlvol ondergoed voor dames, heren en kids

Calvin Klein Underwear is een bijzonder rijke en gevarieerde ondergoedcollectie. Voor dames zijn er zowel sportieve als sexy en romantische bh's en slips van het merk. Deze komen de vrouwelijke vormen goed tot hun recht. Voor heren zijn er Calvin Klein Underwear herenondergoed & pyjama's in veel mooie kleuren, modellen en prints. Ook voor kinderen is er volop stijlvol Calvin Klein ondergoed.

Populair designerondergoed uit de VS

Modeontwerper Calvin Klein maakte in 1968 voor het eerst naam met zijn stijlvolle ontwerpen. Voor zijn collecties sleepte hij zelfs diverse modeprijzen in de wacht. Toen de populariteit van het merk tijdelijk afnam, was de Calvin Klein Underwear een belangrijke factor in het nieuwe succes. Geen wonder, met beroemde modellen als Marky Mark, Kate Moss, David Beckham en Justin Bieber.

Geen zin in krappe pashokjes? Voor 23:59 uur Calvin Klein Underwear bestellen bij wehkamp is morgen thuis passen.