Merken

Calvin Klein Jeans

Het Amerikaanse merk Calvin Klein is al sinds de jaren 70 mega populair. Het merk groeide door met een dames- en herencollectie. Maar ook een collectie voor kinderen kon niet ontbreken. De Calvin Klei ...

159 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Calvin Klein Jeans

Kleding is belangrijk voor je. In mooie kleren zit je lekker in je vel. Niet te strak, niet te los, niet te uitbundig, maar wel een stevige uitstraling. Met Calvin Klein Jeans creëer je deze uitstraling moeiteloos. Combineer de kleding met je bestaande garderobe of trakteer jezelf op een heuse nieuwe Calvin Klein Jeans outfit.

Casual en elegant

Met Calvin Klein Jeans heb je casual, sexy en elegante kleding te pakken. De collectie lijkt op het eerste gezicht basic, maar de kracht van Calvin Klein zit 'm in de onweerstaanbare uitstraling. Kies onder meer uit jeans, T-shirts, sneakers en zelfs zonnebrillen. Vele tevreden klanten gingen je voor en lieten een review achter. Calvin Klein Jeans is een premium merk van wehkamp. We zijn trots dat we deze lijn hebben opgenomen in onze collectie.

Diverse maten voor heren en dames

Je kan bij Calvin Klein Jeans terecht met de damesmaten 34 tot en met 42 en herenmaten 46 tot en met 54. Klik links in het navigatiemenu de juiste maat aan en het soort kledingstuk dat je zoekt. Het label Calvin Klein Jeans heeft met name dames- en herenkleding. In de andere Calvin Klein collecties vind je ook kleding voor kinderen.

Niet alleen mode, ook geuren

Calvin Klein is niet alleen beroemd geworden met zijn ondergoed en kleding. Wehkamp heeft een uitgebreide collectie Calvin Klein, waaronder de