Merken

Cacharel

Een lekker geurtje verbetert je humeur en doet wonderen voor je uitstraling en aantrekkingskracht. Op onze site vind je een mooi assortiment

18 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Cacharel

Zoek je de 'finishing touch' voor als je 's ochtends of 's avonds de deur uitgaat? Of zoek je een cadeau voor een goede vriendin of een dierbaar familielid? Cacharel heeft een collectie klassieke eau de toilettes en parfums waarmee jij jezelf en anderen een groot plezier doet. Breng je geurtje aan achter je oren en op je polsen en wacht tot het aroma zich ontvouwt en je omhult in een subtiele wolk van sensualiteit en vrouwelijkheid.

Licht en bedwelmend

Een parfumhuis brengt meerdere parfums uit, waarvan alleen de beste tijdloos zijn. De parfumlijn van Cacharel bevat enkele klassiekers zoals Lou Lou en niet te vergeten Anaïs Anaïs, genoemd naar de bekende en geliefde dagboekschrijfster Anaïs Nin. Noa is iets lichter dan de eerstgenoemde, en absoluut ook een blijvertje bij Cacharel. Overigens ruikt een parfum bij iedereen anders. Dit is afhankelijk van je huidtype, maar ook van je voedingspatroon. Je zal merken dat je parfum heel anders ruikt als jij de dag ervoor sterk gekruid gegeten hebt!

Cacharel kopen bij wehkamp

Cacharel heeft niet alleen aan de dames maar ook aan de heren gedacht.