Merken

C&A kinderondergoed

C&A ontwerpt als bekend Nederlands modemerk allerlei soorten kleding, waaronder ook kinderondergoed. Net zoals bij volwassenen is ondergoed onmisbare kleding. C&A kenmerkt zich onder meer door ...

24 resultatensorteren op
nieuwste collectie

C&A kinderondergoed

Kinderkleding moet aansluiten op de belevingswereld van kinderen. Dit geldt ook bij het dragen van ondergoed. C&A kinderondergoed is er voor kleuters, maar ook voor tieners. Naarmate kinderen ouder worden verandert hun belevingswereld, en dus ook het ondergoed dat ze dragen. C&A kindergoed is niet alleen praktisch en functioneel. Het ziet er ook leuk uit en laat je zoon of dochter helemaal zichzelf zijn. Ideaal dus voor dagelijks gebruik en geschikt voor onder meer school, een logeerpartijtje bij opa en oma of een weekendwandeling in het bos.

C&A kinderondergoed bij wehkamp

Op onze site geniet je van een veelzijdig aanbod C&A kinderondergoed. Kies bijvoorbeeld uit katoenen en elastaan (boxer)shorts, hemden en slips voor jongens en meisjes. Ze zijn er in sets van drie, vijf of zes stuks. Wit, zwart, roze en blauw zijn slechts enkele kleuren waarin het kinderondergoed van C&A verkrijgbaar is.

Diverse maten kinderondergoed

C&A kinderondergoed is er in de maten 92 tot en met 176. Vergeet niet om ook een kijkje te nemen bij ons aanbod