Merken

C&A kinderbroeken

C&A is een heerlijk oer-Hollands merk waar je met een beperkt budget kleding koopt voor het hele gezin. C&A kinderbroeken zijn modieuze broeken die je kind heerlijk zitten. Kinderbroeken van C ...

120 resultatensorteren op
nieuwste collectie

C&A kinderbroeken

Een kinderleven is meestal een actief leven. Lekker buiten spelen, onbezorgd en actief bezig zijn. Bewegingsvrijheid in comfortabele kleding is een must. C&A kinderbroeken zijn kwalitatief sterke broeken waar je kind lekker in kan ravotten. En omdat de broeken zeer betaalbaar zijn, is het geen doodzonde wanneer er dan toch een exemplaar door het spelen versleten is.

Kinderbroeken voor groot en klein

Je kan het qua modellen zo gek niet bedenken of je vindt het binnen het aanbod van C&A kinderbroeken. Denk aan die gave skinny jeans of de comfortabele slim fit jogdenim, en alles wat daar tussen zit. Uiteraard valt er ook op het gebied van kleur genoeg te kiezen. Variaties van blauw, grijs en zwart vullen je garderobe goed aan. Voor nog meer comfort kies je gewoon voor een van de sweatpants, ook lekker om in te sporten. C&A kinderbroeken koop je in de maten 50 tot en met 182.

C&A kinderbroeken kopen bij wehkamp

Heb je weinig tijd of zin in shoppen? Geniet dan van de voordelen van het online shoppen van je C&A kinderbroeken bij wehkamp. Maak gebruik van de handige zoekfilters op de website en je verkort de zoektocht aanzienlijk. Voor een complete outfit kijk je ook bij de C&A-kindertruien. Bij wehkamp geldt: vandaag voor 23:59 uur besteld is de volgende dag al in huis.