Merken

C&A heren T-shirts

Hou je van basic en comfortabele T-shirts? Dan zijn de C&A herenshirts voor jou gemaakt. De heren T-shirts zijn voorzien van hippe prints en teksten. Voor weinig geld zie jij er in de C&A T-sh ...

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

C&A T-shirts heren

Je gaat vandaag naar je werk en je hebt zin in een lekker zittend T-shirt. Of je gaat vanavond naar je vrienden en je vindt het belangrijk om er modieus uit te zien. Voor beide situaties zijn de C&A herenshirts uitstekend geschikt. Kies bijvoorbeeld de wat rustigere shirts voor je werk en de meer opvallende prints voor naar je vrienden. Dankzij de aantrekkelijke prijs kan je makkelijk meer C&A herenshirts aanschaffen.

Goed te combineren

De C&A T-shirts voor heren zijn voornamelijk zwart, wit en grijs. Hierdoor kan je de shirts uitstekend combineren met allerlei andere kledingstukken, bijvoorbeeld met een jeans of een chino en met een vest of een stoer spijkerjack. Vanwege de vele mogelijkheden zijn de C&A herenshirts onmisbaar in je kledingkast.

Maten vanaf XXL

Een groot deel van de collectie C&A T-shirts voor heren is ontworpen voor de grotere man. Dit zijn de zogenaamde 'XL shirts'. Deze zijn verkrijgbaar in de maten XXL tot en met 6XL. Sla er meteen een aantal in, want zodra je de C&A T-shirts voor heren draagt, wil je niet anders meer. Bekijk ook eens de C&A heren polo's. Deze zijn ook vanaf maat XXL verkrijgbaar.

C&A T-shirts voor heren bestellen bij wehkamp gaat eenvoudig en snel. Pas de shirts op je gemak thuis en neem rustig de tijd om een keuze te maken. Toch niet tevreden met je C&A herenshirts? Dan kan je ze gratis terugsturen.