Merken

C&A heren overhemden

C&A is een Nederlands modelabel en ontwerpt onder meer mooie herenoverhemden van uitstekende kwaliteit. Mode verandert voortdurend, daarom worden er door dit kledingmerk nieuwe collecties gepresen ...

78 resultatensorteren op
nieuwste collectie

C&A herenoverhemden

Wil je werkgever dat je een mooi overhemd aantrekt naar kantoor? Of ben je op zoek naar een net overhemd dat je aandoet tijdens een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid? De collectie C&A herenoverhemden sluit hier perfect op aan. Natuurlijk zijn er ook volop casual herenoverhemden verkrijgbaar die je tijdens het weekend of in je vrije tijd aantrekt. Doe daarom inspiratie op in ons veelzijdige assortiment.

Ons aanbod C&A herenoverhemden

Angelo Litrico, Clockhouse, Canda en Westbury zijn enkele bekende collecties uit het ons aanbod herenoverhemden van C&A. Bij ons kun je terecht voor zakelijke overhemden, overhemden met lange mouwen en overhemden met korte mouwen. De overhemden zijn onder meer gemaakt van spijkerstof en katoen. Je komt dus elk seizoen stijlvol of casual voor de dag met een herenoverhemd van C&A. Je koopt een C&A herenoverhemd in de maten XS tot en met 3XL.

Overhemden in diverse kleuren

C&A herenoverhemden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder blauw, grijs en bruin. Het is aan jou of je kiest voor een effen overhemd of een herenoverhemd voorzien van een motief. Een slim fit model valt mooi om jouw lichaam, terwijl een regular fit model wat meer ruimte overlaat. Is ook een nieuw colbert wenselijk? Bekijk het aanbod C&A herencolberts op onze site.

C&A herenoverhemden pas je gemakkelijk thuis. Bovendien wordt een aankoop boven de 20.- gratis verzonden.