Merken

C&A heren broeken

"C&A is toch voordeliger". Zo luidde jarenlang de slogan van de modegigant. Maar C&A kleding is ook "mooi, van C&A". Van C&A mag je meer verwachten. Niet alleen tre ...

183 resultatensorteren op
nieuwste collectie

C&A herenbroeken

Het repareren van de fiets van je dochter zorgde voor smeervlekken in je broek. Het grasmaaien zorgde voor groene vlekken in die andere broek. Eigenlijk heb je geen fatsoenlijke broek meer om netjes mee voor de dag te komen. Tijd voor een nieuwe dus! Bekijk onze collectie C&A herenbroeken voor nette broeken, klusbroeken en sportbroeken.

Lang of kort, sportief of casual

Op zoek naar een zomerse korte broek voor een potje voetbal in het park? Of een bermuda voor een dag op de fiets? De korte broeken van C&A zijn fris en tijdloos. Ook vind je in de collectie C&A herenbroeken diverse modellen lange broeken, zoals sportieve sweatbroeken, pantalons of een nette chino. Je kleedt je voor elke gelegenheid met C&A.

Diverse maten en materialen

C&A herenbroeken vind je in de maten 42 tot en met 68, of XS tot en met 6XL. C&A heeft voor heren de XL-collectie, die een goede pasvorm garandeert in de XL-maten. De ontwerpers werken het liefst met katoen of een mix van katoen en synthetische stoffen. Zo sluiten de broeken mooi aan en draag je ze met plezier.

C&A herenbroeken kopen bij wehkamp

Met de eenvoudige navigatie kies je in onze collectie C&A herenbroeken de maat, het model en de prijs. Vervolgens zie je direct wat wij voor jou in de winkel hebben. Maak je bestelling compleet door een hippe combinatie te maken met een trui uit de collectie C&A herentruien.