Merken

C&A dames nachtmode & loungewear

Dat C&A echt alles voor je heeft, daar kom je achter als je in onze collectie C&A dames nachtmode & loungewear rondkijkt. Aan dames nachtmode en loungewear wordt door C&A de nodige aan ...

19 resultatensorteren op
nieuwste collectie

C&A dames nachtmode & loungewear

De een slaapt graag zonder kleding, de ander moet er niet aan denken. Ook jij slaapt graag met een pyjama aan. In onze collectie C&A dames nachtmode & loungewear vind je fijne nachthemden en pyjama's om je in de nachten te beschermen tegen de kou.

In bed of op de bank

De C&A dames nachtmode & loungewear draag je 's nachts in bed of als je op de bank kruipt op een avond met een kop thee. De kleding zit heerlijk comfortabel en los. Kies voor een nachthemd of een pyjama bestaande uit top en broek. Je vindt verschillende kleuren nachtmode in onze collectie, zoals vrolijk roze of blauw met een printje. De meeste pyjama's zijn gemaakt van katoen, dat lekker zacht aanvoelt.

Badjassen

Geniet je soms lekker van een dagje sauna met vriendinnen? In onze collectie C&A dames nachtmode & loungewear vind je ook heerlijk zachte badjassen. Deze badjassen koop je in de maten S tot en met XL en in verschillende kleuren. De badjassen zijn gemaakt van biologische katoen. Zoek je een nieuw badpak of bikini voor je volgende bezoek naar de sauna of thermen? Snuffel eens rond in onze collectie C&A dames badmode.

C&A dames nachtmode & loungewear bestellen bij wehkamp

Vanaf 20.- verzenden we je bestelling gratis. Heb je vragen over je bestelling, neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice via e-mail, telefoon of sociale media.