Merken

C&A dames jeans

De C&A damesjeans zijn onmisbaar in iedere garderobe. Zo zijn er damesjeans in de jeugdige stijlen van Clockhouse en Yessica, maar ook in de The Denim lijn van C&A terug te vinden. Shorts, jeg ...

116 resultatensorteren op
nieuwste collectie

C&A damesjeans

Je meest favoriete kledingstuk waar je je vrouwelijk en goed in voelt is natuurlijk je lievelingsjeans. Deze draag je bijvoorbeeld met een mooie blouse of blazer voor een zakelijke uitstraling. Je C&A damesjeans kun je ook combineren met een vrolijke wijdvallende tuniek om zo je bohemian kant te laten zien. Jeans zijn dus net zo veelzijdig als de vrouwen die ze dragen. C&A sluit daar met haar collectie perfect op aan.

Diverse stijlen jeans

C&A heeft damesjeans voor iedere stijl, vrouw en gelegenheid. De altijd populaire C&A dames boyfriend jeans bijvoorbeeld is de ideale basis voor iedere casual outfit met T-shirt en sneakers. De skinny jeans zijn perfect voor smalle dames, terwijl laarzen het mooist uitkomen met een bootcut jeans. Voor de zomer kies je natuurlijk een van de trendy denim shorts. Ook binnen de XL-collectie heeft C&A damesjeans opgenomen met een comfortabele pasvorm.

Standaard maten & jeansmaten

De C&A damesjeans zijn verkrijgbaar in de confectiematen 32 tot en met 56. Maar je kunt ook kiezen voor de jeans maten, waarbij de maat in twee cijfers wordt uitgedrukt. Het eerste cijfer heeft te maken met het omtrek van je gemiddelde en de tweede met de lengtemaat. Deze cijfers zijn uitgedrukt in inches in plaats van centimeters: hou hier rekening mee als je de juiste maat voor je nieuwe damesjeans gaat bepalen. De damesmaten beginnen al bij 32/30 en gaan tot 56/34. Bij C&A mag je ervan uitgaan dat het eerste cijfer overeenkomt met je normale confectiemaat.

Bestel de mooie C&A damesjeans voor 23:59 uur bij ons en ontvang je nieuwe favoriete kledingstuk de volgende dag al in huis.