Merken

C&A The Outerwear

C&A is een van de bekendste Nederlandse winkels. Dit oer-Hollandse merk is zo populair omdat het voor jong en oud, groot en klein voorziet in volledige outfits. Met C&A The Outerwear kleding k ...

5 resultatensorteren op
nieuwste collectie

C&A The Outerwear

Ben je een buitenmens, dan weet je als geen ander dat het weer in ons land van het ene moment op het andere moment om kan slaan. Je wil dan ook goed gekleed de deur uit gaan. C&A The Outerwear heeft jassen voor alle weersomstandigheden. Bijkomend voordeel is dat je er ook nog eens goed gekleed bij loopt.

Jassen voor ieder budget en iedere smaak

C&A The Outerwear biedt voor iedere gelegenheid, iedere smaak en ieder budget passende buitenkleding. De kleuren van The Outerwear van C&A worden aangepast aan het seizoen, net als de dikte en het soort materiaal. Je vindt hier onder andere truien en vesten, maar ook blazers, winterjassen, tussenjassen en trenchcoats. De kleding is verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 52.

C&A The Outerwear bestellen bij wehkamp

Op onze site vind je handige zoekfilters die je helpen om snel je C&A The Outerwear te scoren. Zoek je nog op de valreep een C&A The Outerwear trenchcoat voor dames, dan ben je door de zoekfilters snel klaar. Op je bestelling hoef je nooit lang te wachten, want als je vandaag voor 23:59 uur je bestelling plaatst, dan zorgen wij ervoor dat je deze de volgende werkdag al in huis hebt. En om het nog mooier te maken: bij besteding van 20.- of meer betaal je geen bestelkosten.