Merken

C&A The Denim

In de collectie van C&A The Denim vind je alleen maar kleding van spijkerstof. Natuurlijk vooral jeans, maar ook blouses. De hele familie kan bij deze denim afdeling van C&A terecht voor lekke ...

208 resultatensorteren op
nieuwste collectie

C&A The Denim

Spijkerbroeken: de meeste mensen hebben er een haat-liefderelatie mee. Als je een broek hebt die perfect zit, is de liefde tussen jullie vurig. Heb je een miskoop getroffen, dan eindigt deze kortstondige romance in een vechtscheiding. Elk lichaam is anders en een spijkerbroek heeft steeds een andere pasvorm. Bovendien gaat hij naar je lichaam staan. C&A The Denim is gespecialiseerd in jeans. Wedden dat je een nieuwe lover vindt?

Slim, straight of skinny

Als je op zoek bent naar een nieuwe spijkerbroek, moet je je wel even inlezen in de termen. Bij C&A The Denim vind je slim, straight en skinny modellen maar ook strakke broeken die nauw toelopen en broeken met rechte pijpen. Ze hebben verschillende wassingen en zijn soms voorzien van slijtageplekken. Naast spijkerbroeken biedt The Denim ook een aantal andere denim kledingstukken, zoals spijkerblouses en shorts.

Voor het hele gezin

C&A The Denim is er voor het hele gezin. De spijkerbroeken voor dames zijn verkrijgbaar in de maten 27 tot en met 56 en in verschillende lengtematen. Als man kan je er terecht voor de broekmaten 28 tot en met 42, uiteraard ook met verschillende lengtematen. Voor kinderen zijn er broeken in de maten 92 tot en met 176, zoals de C&A The Denim jongenskleding.

C&A The Denim bestellen bij wehkamp

Heb je vragen over je bestelling bij ons? Onze deskundige klantenservice staat je graag te woord.