Merken

C&A Rodeo dames fitness

De kleding van C&A Rodeo is ontworpen voor de sportieveling. Of je nu lekker gaat zwemmen of skiën, hier vind je de juiste kleding. Deze collectie is gericht op de actieve vakantieganger, in de zo ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

C&A Rodeo sportkleding

Iedereen zegt ooit wel eens dat het tijd is om wat gezonder te leven. Wat meer naar de sportschool te gaan, wat te joggen of zelfs maar wat meer te wandelen. Om dat ook daadwerkelijk te doen, heb je natuurlijk aangepaste kledij nodig. C&A Rodeo sportkleding is betaalbare kleding waarin je je comfortabel voelt tijdens het sporten en er ook nog eens leuk uitziet. Of je nu tennist, jogt, voetbalt of de sportschool bezoekt, kleding die goed zit en waarin je zonder problemen wat zweet kan vergieten is van belang.

Jouw eigen stijl

In de collectie C&A Rodeo sportkleding zijn onder andere diverse sportbroeken te vinden. Verkies je een slim fit tijdens het sporten of toch eerder een ruime jogging? Dat hangt af van zowel de sport die je beoefent als je eigen voorkeur. Al gekozen?

Van alle markten thuis

C&A Rodeo sportkleding stopt niet waar de sportschool stopt. Het Rodeo merk staat voor sportkleding met flair en voor het vervullen van elk aspect van een sportief leven. Zo is er bij wehkamp ook een hele collectie C&A Rodeo damesbadmode te vinden. Comfortabel en stijlvol aan het strand? Waarom niet!

C&A Rodeo sportkleding die bij je past snel vinden is een fluitje van een cent dankzij de handige navigatiemogelijkheden bij wehkamp. Bovendien hoef je nooit lang te wachten: vandaag besteld is morgen in huis!