Merken

C&A Palomino

De collectie C&A Palomino is een speciale collectie van C&A voor kinderen in de leeftijd van twee tot en met zes jaar. De ontwerpers van deze collectie weten precies wat de kinderen in deze le ...

79 resultatensorteren op
nieuwste collectie

C&A Palomino kinderoverhemden

Is het tijd voor een feestje? Bij een feest hoort natuurlijk feestelijke kleding. Of je kind nu strak in het pak gaat of liever casual chique gekleed gaat, C&A Palomino kinderoverhemden complementeren iedere feestelijke outfit. En wanneer het feest is afgelopen, hoeft het overhemd niet achterin de kast te verdwijnen, je kunt het ook leuk onder een trui of op een spijkerbroek dragen.

Eindeloos veel keuze

Wanneer je naast een klassiek wit overhemd ook iets meer out of the box wilt denken, zit je met C&A Palomino kinderoverhemden altijd goed. Leuke prints en flitsende kleuren zorgen ervoor dat je bij dit merk ook slaagt als je wat meer wilt opvallen. Voor de frisse dagen kies je voor een overhemd met lange mouwen en voor de warme dagen zit je met een overhemd met kort mouwen altijd goed. De matenrange van de C&A Palomino kinderoverhemden loopt van maat 92 tot en met maat 140.

C&A Palomino kinderoverhemden kopen bij wehkamp

Met het grootste gemak koop je al je C&A Palomino kinderoverhemden bij ons op de site. Combineer de overhemden met C&A Palomino kinderblazers voor een extra stijlvolle outfit. Is het kort dag en heb je snel je nieuwe outfit nodig, dan is dat geen probleem. Bij ons geldt namelijk dat als je vandaag voor 23:59 uur bestelt, je de bestelling de volgende dag al in huis hebt.