Merken

C&A Palomino

De collectie C&A Palomino is een speciale collectie van C&A voor kinderen in de leeftijd van twee tot en met zes jaar. De ontwerpers van deze collectie weten precies wat de kinderen in deze le ...

199 resultatensorteren op
nieuwste collectie

C&A Palomino

Als ouder vind je het belangrijk dat je kind zich goed voelt. Een van de zaken die daaraan bijdragen is de juiste kleding. Comfortabele kleding waar je kind zich vrij in kan bewegen, maar ook mooie kleding waar je zoon of dochter zich prettig in voelt. De C&A Palomino kleding voldoet aan die eisen. En een leuke bijkomstigheid voor jou als ouder: het is ook nog eens leuk geprijsd.

Stoere en lieve kleding

De kledingcollectie van C&A Palomino bevat zowel stoere als lieve kleding. De stoere kledingstukken hebben donkere kleuren als blauw en zwart. De jeans hebben stijlvolle wassingen en de truien hebben coole prints met bijvoorbeeld motoren. De lieve kleding is zachter van kleur, zoals roze en beige en met prints als hartjes en bloemetjes.

Kleding voor elk seizoen

De collectie C&A Palomino bevat kleding voor elk seizoen. Warme gewatteerde jassen voor in de winter en vrolijke mouwloze jurkjes voor in de zomer. Je hebt een ruime keuze uit diverse spijkerbroeken. Combineer deze met een leuke blouse of sweater. Bekijk hier de C&A Palomino kindertruien en kies de trui uit die bij jouw zoon of dochter past. Je zult hem of haar er gegarandeerd blij mee maken. De prijs-kwaliteitverhouding van C&A is uitstekend. Het is niet voor niets een populair merk in Europa. Bestel vandaag nog je nieuwe kleding, dan heb je die de volgende werkdag al in huis.