Merken

C&A Clockhouse

Een van de bekendste merken van familiewinkel C&A is wel C&A Clockhouse. In de collectie van Clockhouse vind je trendy dames- en herenkleding tegen een aantrekkelijke prijs. Sommige kleding is ...

137 resultatensorteren op
nieuwste collectie

C&A Clockhouse

Je bent jong en je wil wat: feestjes, vakanties, studeren, sporten en een goed betaald bijbaantje om al die hobby's te bekostigen. Bij al die activiteiten wil je er goed uitzien, maar je kleding heeft niet het eeuwige leven. Het moment dat je nieuwe kleding nodig hebt, breekt onvermijdelijk aan. Kijk dan gewoon eens naar C&A Clockhouse. C&A Clockhouse richt zich op de jonge generatie C&A- fans. Zo hou je zeker geld over.

Voor alle gelegenheden

Het andere voordeel van de collectie C&A Clockhouse, naast het financiële voordeel, is dat je de kleding kan dragen bij al die activiteiten die je op de agenda hebt staan. Kleed je casual voor in de schoolbanken, netjes voor achter de bar als je aan het werk bent en wat gewaagder voor als je aan de andere kant van de bar staat. Kies voor jeans, blouses, tops, overhemden, truien en nog veel meer. C&A Clockhouse verzorgt zelfs graag je sportkleding.

Dames en heren

Bij C&A Clockhouse vind je kleding voor heren en dames. De herenkleding is verkrijgbaar in de maten 42 tot en met 56. De dameskleding is verkrijgbaar in de maten 34 tot en met 54. Heb je een ruimere maat nodig? Bekijk dan de collectie C&A Clockhouse grote maten dameskleding.

C&A Clockhouse bestellen bij wehkamp

We verzenden alle bestellingen vanaf 20.- gratis. Lekker thuis passen in je eigen tijd dus. Heb je een verkeerde maat te pakken? Terugsturen is gratis.