Merken

C&A Canda heren jassen

Jammer genoeg leven we niet in het warmste land ter wereld. Een land waar het wel eens koud is en regenval niet valt uit te sluiten, een land waar C&A Canda herenjassen geen overbodige luxe zijn. ...

16 resultatensorteren op
nieuwste collectie

C&A Canda herenjassen

Een situatie die de gemiddelde Nederlander een keer of twintig per jaar meemaakt: je gaat klaar voor een stralende dag naar buiten, om een half uurtje later kletsnat aan te komen. Niet bepaald wat je had verwacht en bovendien ben je er nog niet eens op gekleed ook. Een situatie waarin een herenjas een groot verschil had kunnen maken. C&A Canda herenjassen beschermen bovendien niet alleen tegen regen maar ook tegen koude. Je kunt kiezen tussen dikke winterjassen en casual zomerjassen. Kortom: de juiste herenjas voor elk type weer.

C&A Canda jacks

C&A Canda is een modemerk van de modeketen C&A voor het hele gezin. Zo zijn er naast C&A Canda herenjassen ook damesbroeken en meer. Wat herenjassen betreft, kan je onder andere opteren voor een stoere jack. Geknipt voor een sportieve look en uitermate geschikt om over een shirt of trui aan te trekken. Heb jij je keuze al gemaakt?

Het zit in de naam

C&A Canda herenjassen bieden kwaliteit tegen een voordelige prijs. Exact wat je mag verwachten van C&A dus. Heb je overigens al opgemerkt waarom C&A Canda exact die naam heeft meegekregen? Canda staat simpelweg voor C and A en is dan ook overduidelijk het huismerk.

Op zoek naar C&A Canda herenjassen via onze website? Dan heb je dankzij de handige navigatiemogelijkheden in geen tijd gevonden wat je zoekt. Stel de filters van jouw voorkeur in en wij doen de rest.