Merken

C&A Canda heren broeken

Stijlvol, elegant, vlot en natuurlijk zowel casual als zakelijk te dragen. Dat zijn de C&A Canda herenbroeken in een notendop. De heren broeken uit de Canda collectie zijn net zo divers als jij. Z ...

11 resultatensorteren op
nieuwste collectie

C&A Canda herenbroeken

Iedere dag representatief voor de dag komen kan soms een hele uitdaging zijn. Vooral wanneer je voor je werk geen jeans kan of mag dragen. Gelukkig heb je dan nog heel wat te kiezen uit comfortabele chino's in mooie kleuren en natuurlijk pantalons. De C&A Canda herenbroeken collectie biedt je speelruimte, zodat je altijd goed voor de dag komt.

Chino's en pantalons

De collectie C&A Canda herenbroeken bestaat uit chino's en pantalons. Je kan bij de chino's kiezen uit een regular fit met rechte pijpen of een slimfit broekspijp. De broeken zijn verkrijgbaar in de basiskleuren blauw, zwart, donkerblauw, grijs en bruin. Daarnaast worden er vaak seizoenskleuren meegenomen in de collectie. De jeansachtige broeken zijn verkrijgbaar in de maten 30/32 tot en met 42/32. De pantalons hebben herenmaten 48 tot en met 60 en 50 kort tot en met 56 kort.

Kom altijd goed voor de dag

Moet je dagelijks op het werk representatief voor de dag komen? Denk dan aan C&A Canda herenbroeken als basis voor de zakelijke outfit. Combineer ze met een van de mooie C&A Canda heren colberts en een overhemd. Verruil het overhemd voor een polo en je bent met dezelfde broeken klaar voor een date of feestje.

Bestel en ontvang snel thuis

Bestel de C&A Canda herenbroeken voor 23:59 uur en wij bezorgen de chino's en pantalons de volgende dag al bij je thuis. Besteed je meer dan 20.-, dan is de verzending gratis.