Merken

C&A Baby Club

Je baby groeit snel. Dus kleertjes gaan niet lang mee. Dan wil je natuurlijk niet elke keer een hoop geld uitgeven, terwijl ze er zo weer uitgegroeid zijn. Maar je wilt wel dat je baby er leuk uit zie ...

45 resultatensorteren op
nieuwste collectie

C&A Baby Club babyrompertjes

Je kleintje is je kostbaarste bezit. Voor hem of haar is alleen het beste van het beste goed genoeg. Je bent daarom geneigd om de duurste kleding uit te zoeken. Eigenlijk vind je dat ook weer zonde, want je baby heeft de rompertjes misschien enkele weken aan. Met de C&A Baby Club babyrompertjes haal je het beste voor je kindje in huis tegen een schappelijke prijs. De rompertjes worden geleverd in een setje van twee of vijf, waardoor je per rompertje zeer weinig betaalt.

C&A Baby Club babyrompertjes: zachte kleuren

De collectie C&A Baby Club babyrompertjes heeft zachte kleuren. Dit geeft je baby'tje rust. Daarnaast kan je de rompertjes gemakkelijk met elkaar in één was doen. Ook wel handig, aangezien je genoeg wasjes moet draaien met zo'n kleintje. In de collectie C&A Baby Club babyrompertjes vind je rompertjes met egale kleuren, maar ook met schattige prints. Er zijn rompertjes met lange en rompertjes met korte mouwen.

Biologisch katoen

Dat biologisch niet altijd duur hoeft te zijn, bewijst deze collectie C&A Baby Club babyrompertjes. De rompertjes zijn gemaakt van biologisch katoen. De meeste kledingstukken zijn verkrijgbaar in maat 56 tot en met maat 98. Ben je op zoek naar nog meer betaalbare kwaliteitsartikelen? Bekijk dan ook eens de C&A Baby Club kinderpyjama's. Bestel de kleding eenvoudig en snel bij wehkamp. Een bestelling van 20.- of meer bezorgen we gratis.