Merken

C&A Angelo Litrico heren T-shirts

C&A Angelo Litrico is een onderdeel van het modemerk C&A. De kleding van C&A Angelo Litrico is speciaal voor mannen en jongens. Met de collectie stel jij je complete garderobe samen. Van b ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

C&A Angelo Litrico herencolberts

Wanneer je bijvoorbeeld voor je werk vaak een pak draagt, dan kan het wat eentonig worden om steeds in hetzelfde kostuum te verschijnen. Meerdere dure pakken kopen is echter niet nodig. Met de voordelig geprijsde C&A Angelo Litrico herencolberts creëer je namelijk al voldoende afwisseling. C&A Angelo Litrico herencolberts ogen bovendien niet alleen fraai in combinatie met pantalons, maar ook met stijlvolle jeans. Zo zie je er elke dag op een andere manier representatief uit.

Kies een colbert in jouw stijl

De C&A Angelo Litrico herencolberts zijn standaard uitgerust met een sierlijke reverskraag, twee of drie knopen en tal van handige zakken. De colberts van C&A Angelo Litrico zijn er voorts in verschillende donkere kleuren, waaronder grijs, zwart en donkerblauw. Voor een modieuze look ga je voor een slim fit colbert, terwijl een fluwelen colbert er juist extra elegant uitziet. Maak je chique outfit helemaal af met een van onze modern ogende C&A Angelo Litrico herenoverhemden.

Colberts in vrijwel elke maat

C&A Angelo Litrico herencolberts vind je bij ons van maat 42 (2XS) tot en met 58 (4XL). C&A Angelo Litrico herencolberts zijn er dus werkelijk voor iedereen. Jouw maat zit er dan ongetwijfeld ook tussen, maar het kan uiteraard gebeuren dat je per ongeluk een colbert in de verkeerde maat bestelt. Bij wehkamp wordt hier niet moeilijk over gedaan. Je mag bij ons de te grote of kleine colbert namelijk geheel probleem- én kosteloos retourneren.