Merken

C&A Angelo Litrico

C&A Angelo Litrico is een onderdeel van het modemerk C&A. De kleding van C&A Angelo Litrico is speciaal voor mannen en jongens. Met de collectie stel jij je complete garderobe samen. Van b ...

156 resultatensorteren op
nieuwste collectie

C&A Angelo Litrico herenpantalons

Ken je dat? Binnenkort heb je een bruiloft of sollicitatiegesprek, maar als je in je kledingkast kijkt, zit er geen passende broek bij voor een gelegenheid als deze. Misschien heb je wel een broek liggen, maar is hij veel te oud en mist hij een bepaalde charme. Dankzij een aantrekkelijk aanbod van C&A Angelo Litrico herenpantalons ben je verzekerd van een nette pantalon tijdens jouw eerstvolgende sollicitatiegesprek of bruiloft.

Ons C&A Angelo Litrico herenpantalons assortiment

Bij wehkamp heb je altijd de keuze uit een uitgebreid aanbod van C&A Angelo Litrico herenpantalons. De pantalons zijn gemaakt van duurzaam materiaal zoals katoen en tevens verkrijgbaar in een slim fit model. Daarmee kies je voor een C&A Angelo Litrico pantalon die altijd mooi aansluit op je benen. De pantalons zijn onder andere verkrijgbaar in de kleuren blauw en zwart.

Wat C&A jou nog meer te bieden heeft

De herenpantalons van C&A Angelo Litrico zijn gemaakt van een soepele stof en zijn voorzien van steekvakken en een fijn all-over dessin. Wil jij je aankoop compleet maken? Naast een veelzijdig aanbod van C&A Angelo Litrico herenpantalons, heb je ook een grote keuze uit de C&A Angelo Litrico herencolberts. Zo verschijn je altijd in stijl op een feestje of zakelijke gelegenheid.

Artikelen pas je gemakkelijk thuis en stuur je zonder gedoe gratis terug. Een aankoop boven de 20.- wordt altijd gratis thuisbezorgd.