Merken

Bvlgari gezichtsverzorging

Laat een onvergetelijke indruk achter met de bijzondere geuren van Bvlgari. Dit wereldberoemde sieradenmerk biedt gelaagde parfums voor dames en heren met ieder een heel eigen karakter. Bekijk daarom ...

8 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bvlgari parfum

Een keer per jaar mag jij kiezen: als je jarig bent, staat de spotlight op jou gericht. Je mag je laten verwennen met cadeautjes. Wat is nou een mooier cadeau dan een flesje pure luxe? Meestal weet je niets te vragen, maar dit jaar staat Bvlgari parfum op je verlanglijst.

Eau de parfum of eau de toilette

Verschillende flesjes uit de Bvlgari parfum collectie zijn verkrijgbaar in eau de toilette en eau de parfum. Eau de parfum is sterker, omdat hier een hogere concentratie van de geurstoffen in zit. Eau de toilette is daarom meestal voordeliger. Zo maak je een afweging tussen kwaliteit en kwantiteit.

Voor hem en haar

Bvlgari parfum koop je voor hem en haar. De parfums voor mannen zijn krachtig en sensueel. Er worden houtachtige tonen gebruikt om mannelijkheid te onderstrepen. Voor een frissere geur kies je voor de Aqua-lijn. De parfums voor vrouwen zijn optimistisch, vrolijk of exotisch. Je vindt niet alleen bloemen en fleurigheid in de flacons, maar ook een geur speciaal voor jonge en aanstaande moeders.

Bvlgari parfum bij wehkamp

Bvlgari parfum is er voor mannen en vrouwen. Dus kijk ook eens in onze collectie Bvlgari cadeaus voor hem en verras je geliefde met een heerlijk geurtje. Elk cadeau (of andere bestelling) boven de 20.- verzenden we gratis.