Jurken & rokken

Laat een onvergetelijke indruk achter met de bijzondere geuren van Bvlgari. Dit wereldberoemde sieradenmerk biedt gelaagde parfums voor dames en heren met ieder een heel eigen karakter. Bekijk daarom nu het assortiment Bvlgari damesgeuren en kies het luchtje dat jouw unieke persoonlijkheid het beste onderstreept.

Bvlgari

Jij houdt ervan om je een beetje te onderscheiden. Een van de beste manieren om dat te doen, is een heel bijzonder geurtje gebruiken. Dus zoek je een echt verrassend luchtje dat jouw unieke persoonlijkheid onderstreept. Het moet luxe uitstralen en van goede kwaliteit zijn, zodat je er lang van geniet. Bvlgari geuren zijn jou op het lijf geschreven. De geuren van dit exclusieve merk hebben ieder een heel eigen karakter. Daardoor is er altijd wel een Bvlgari geur die perfect bij je past.

Onvergetelijke geuren en parfums voor ieder moment

Ieder moment vraagt om een ander geurtje. Gelukkig biedt Bvlgari je volop keuze in geuren voor dames en heren. Bvlgari damesgeuren zijn lekker divers: fris of bloemig, zoet en fruitig, oriëntaals of juist houtachtig. Ook mannen hebben volop keuze met de bijzondere Bvlgari herengeuren. Of je nu houdt van houtachtig, fris, of warm en kruidig. Zowel de damesgeuren als de herengeuren van dit topmerk zijn verkrijgbaar in diverse formaten, van 25 tot en met 100 ml.

Exclusieve kwaliteit en stijl van wereldberoemd merk

Bvlgari werd al in 1884 opgericht door een Grieks-Bulgaarse edelsmid. Het merk werd wereldberoemd om zijn onderscheidende sieraden en horloges, die altijd opvallen door hun luxe en originele vormgeving. Deze zijn heel exclusief (en voor de meesten van ons onbetaalbaar). Maar dankzij de geurenlijn van het merk kan je toch genieten van die prachtige ontwerpen en bijzondere geuren die je nog lang bijblijven.

Heb je geen tijd voor de parfumerie? Voor 23:59 uur Bvlgari bestellen bij wehkamp is jezelf de volgende werkdag al hullen in onvergetelijke luxe.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.