Merken

Bvlgari

Laat een onvergetelijke indruk achter met de bijzondere geuren van Bvlgari. Dit wereldberoemde sieradenmerk biedt gelaagde parfums voor dames en heren met ieder een heel eigen karakter. Bekijk daarom ...

16 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bvlgari damesgeuren

Je hebt een lange werkweek achter de rug. Nu ben je je aan het omkleden, terwijl je beneden je vader met de kinderen hoort spelen. Fijn dat hij wil oppassen, zodat jullie lekker samen een avondje uit kunnen. Je brengt één van je favoriete Bvlgari damesgeuren aan op je polsen, decolleté en achter je oren en je bent er helemaal klaar voor!

Persoonlijke geur

Een luchtje is heel persoonlijk. Het kan lastig zijn om het juiste parfum voor je vrouw of je zus uit te zoeken. Daarom verkopen wij de reeks Bvlgari damesgeuren. Van zwoel en bloemig tot fris en kruidig: voor iedere vrouw een passende geur. Met de Bvlgari damesgeuren zit je dus eigenlijk altijd goed, wat ze ook lekker vindt. Bovendien staan de flacons prachtig op iedere wastafel of nachtkastje – het oog wil immers ook wat. Vind je het toch nog moeilijk om een keuze te maken? Kies dan eens voor één van de Bvlgari geursets.

Bvlgari damesgeuren kopen bij wehkamp

Bij wehkamp bestel je je favoriete Bvlgari damesgeuren eenvoudig online via onze website. Je eau de parfum wordt dan de volgende werkdag bezorgd. Bij een bestelling van meer dan 20.- betaal je geen bezorgkosten. Natuurlijk doen we bij wehkamp ook niet moeilijk over het retourneren van de Bvlgari damesgeuren, mocht je toch liever een ander luchtje willen. Je aankopen kun je binnen 14 dagen gratis naar ons terugsturen, mits de parfum nog niet gebruikt is.