Merken

Buurman & Buurman

"A je to!" Wie kent deze beroemde uitspraak van Buurman en Buurman niet? Wist je dat dit in het Tsjechisch zoiets als "opgelost" betekent? Buurman en Buurman herbeleven hun oude av ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Buurman en Buurman

Je kinderen zijn wild van filmpjes, cartoons en YouTube. Ze zijn tot je grote frustratie niet weg te slaan van hun tablet of de televisie. En als ze dan aan het kijken zijn, heb je het liefste nog enige invloed op wat ze kijken natuurlijk, bijvoorbeeld iets uit je eigen jeugd. Is de tekenfilm van Buurman en Buurman ook voor jou jeugdsentiment? Grinnik stiekem mee met je kindje, want ze zijn terug van weggeweest.

Thuis en onderweg

In onze collectie Buurman en Buurman vind je allerlei speelgoed voor thuis. Leuke spelletjes, zoals kwartet en domino, zorgen voor urenlang vermaak. In die uurtjes zullen je kinderen niet omkijken naar de tablet. Kinderen hebben de neiging om tekenfilms na te spelen. Dat kan nu ook met het gereedschapskistje van de twee vindingrijke klussers. Gaat je kindje naar school, dan gaan de twee buurmannen gewoon mee. In de lunchtrommel en drinkbeker stop je lekkere en gezonde tussendoortjes.

Lekker slapen

Staan je kinderen met Buurman en Buurman op en gaan ze ermee naar bed? Bekijk dan onze collectie Buurman en Buurman beddengoed. Deze dekbedovertrekken voor eenpersoonsbedden zijn van katoen gemaakt en worden geleverd met een kussensloop.

Buurman en Buurman bestellen bij wehkamp

Wil je nog snel even een cadeautje kopen voor je zoontje? Bestel dan vandaag voor 23:59 uur je Buurman en Buurman puzzel, dan heb je hem de volgende werkdag al in huis.