Merken

BURKELY dames tassen

Burkely maakt itmes die jouw leven een stukje gemakkelijker maken. Door de snelheid van het bestaan hebben we behoefte aan aardse en praktische dingen, zoals een mooie, goed functionerende tas. De ler ...

11 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Burkely damestassen

Hoewel je erg van nieuwe tassen kopen houdt, wil je voor eens en altijd klaar zijn met al die disfunctionerende modellen: te lange hengels, geen rits, snel kapot, imitatieleer. Je koopt liever één tas waar je jaren mee vooruit kan en die jou ondersteunt in je dagelijkse drukke leven. Kijk dan eens in onze collectie Burkely damestassen, want Burkely snapt precies wat je bedoelt.

Voor iedereen een tas

Het oer-Hollandse Burkely heeft inmiddels behoorlijk wat ervaring in het ontwerpen van lederen tassen. Omdat ze mee gaan met de tijd ontwerpen ze naast handtassen, schoudertassen en shoppers ook laptoptassen, luiertassen en weekendtassen. Burkely damestassen zijn gemaakt van de beste kwaliteit leer en zijn voorzien van fraaie details. De praktische indeling zorgt ervoor dat je niets anders meer wil.

Hoe ouder, hoe charmanter

Hoe ouder een Burkely damestas is, hoe charmanter deze wordt. Het leer krijgt, mits goed onderhouden, met de jaren persoonlijke details en gebruikssporen die de tas alleen maar mooier en persoonlijker maken. Misschien kan je dat ook van je geliefde zeggen? Dan kan je gerust een cadeau uitzoeken uit onze Burkely Valentijnscadeaus of Burkely herenaccessoires.

Burkely damestassen bestellen bij wehkamp

Burkely damestassen bestel je bij wehkamp. Wij verzenden bestelling vanaf 20.- gratis. Mocht je onverhoopt de verkeerde tas hebben besteld, dan kan je gratis en zonder gedoe terugsturen. Het betalen van je bestelling doe je in een beveiligde online omgeving.