Merken

Burberry

Ben jij op zoek naar een nieuwe zonnebril die zowel tijdloos als stylish is? Dan zijn de dameszonnebrillen van Burberry wat jij zoekt! Met ruime keuze uit modellen en kleuren weten wij zeker dat je bi ...

37 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Burberry

Met een date in het vooruitzicht breng je de nodige tijd voor de spiegel door. Voor een perfecte eerste indruk kies je ook een bijzonder geurtje. Burberry helpt je hierbij. Het Britse modemerk gebruikt voor zijn luchtjes recepturen waarvan sommige al tientallen jaren lang bestaan en die nog steeds regelmatig wordt vernieuwd en verbeterd. Elke mix van noten, vruchten en bloemen levert een uniek, luxueus aroma op. Met de geur van deze parfums ga je vol zelfvertrouwen op pad.

Van parfum tot zonnebril

Niet alleen ruiken de luchtjes uit de collectie Burberry geuren en parfum heerlijk, ze worden ook nog eens zeer luxueus verpakt. Het voor dit Britse merk kenmerkende ruitpatroon zie je bijvoorbeeld terug op menig doosje of flesje. Kies een kleine flacon om een nieuw reukje uit te proberen of ga direct voor een ruime fles met een inhoud van 100 milliliter. Behalve heerlijke geurtjes vind je in het assortiment ook nog tal van elegante zonnebrillen van Burberry.

Stijlvolle cadeautjes

Of je nu houdt van een zomerse bloemengeur of van een krachtige houtgeur: Burberry heeft voor elke neus een geschikt flesje parfum of eau de toilette. De zonnebrillen hebben monturen in uiteenlopende kleuren en vormen. Ook het glas van de zonnebrillen is er in tal van tinten. Met keuze uit zo veel sierlijke modeaccessoires vind je niet alleen een chic hebbedingetje voor jezelf, maar net zo makkelijk voor een vriend of vriendin.