Merken

Burberry

Met een date in het vooruitzicht breng je de nodige tijd voor de spiegel door. Voor een perfecte eerste indruk kies je ook een bijzonder geurtje. Burberry helpt je hierbij. In 1856 opende Thomas Burbe ...

54 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Burberry parfum

Vind je het ook altijd zo leuk wanneer iemand je parfum opmerkt en dan zegt: ‘Wie ruikt er hier zo lekker?' Als je dan blozend antwoordt ‘dat ben ik', dan is het ijs meteen gebroken. En met de heerlijke geuren van Burberry parfum lukt dat gegarandeerd.

Eau de toilettes & parfums

De collectie Burberry parfum bestaat uit lichte, vluchtige eau de toilettes en poederige, sluimerende parfums. Een eau de toilette is perfect voor overdag. Dan mag een geur namelijk subtiel aanwezig zijn. Maar in de avonduren pak je uit met een heerlijk parfum. Deze zijn zwaarder en blijven veel langer nadrukkelijk aanwezig. In de collectie vind je klassiekers als Burberry London en Burberry Brit, verpakt in het bekende Burberry-ruitje. Ook heeft Burberry een sportieve eau de toilette in het assortiment.

Modemerk Burberry

Iedere modeliefhebber kent het Burberry-ruitje. Vooral de zachte, kasjmier sjaal was een van de Burberry accessoires waar iedereen mee liep. De beige sjaal met ruitmotief in groen en rood is een echte klassieker. Geen wonder dat het merk dit ruitje ook in de vormgeving van de luxe flacons heeft geïntegreerd. Burberry parfum en eau de toilette is voor dames.

Gratis thuisbezorgd

Bestel vandaag voor 23:59 uur je favoriete flacon Burberry parfum, wij brengen deze dan morgen al bij je thuis. Bezorgen is gratis bij een besteding vanaf 20.-.