Merken

Bunnies

Vrolijk, kleurrijk en schattig, dat zijn Bunnies meisjesschoenen ten voeten uit. De collectie meisjesschoenen bestaat uit sneakers, laarsjes en stoere stappers. Alle schoenen zijn van leer en dat is g ...

5 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bunnies meisjesschoenen

Jouw kleine meid is al een heel dametje aan het worden met een uitgebreide schoenencollectie. Als mama zijnde wil je natuurlijk dat je dochter op goede, ondersteunende schoenen loopt, terwijl zij houdt van leuke details, glitters en mooie kleuren. Met Bunnies meisjesschoenen zijn jullie samen tevreden en wandelt je kleine meid vol zelfvertrouwen en plezier door het leven.

Vrolijke schoenen

Goede schoenen zijn heel belangrijk voor de groeiende voetjes van kinderen. Naast draagcomfort is het ook fijn als het materiaal van de schoenen de voeten laat ademen. Daarom kies je voor de leren Bunnies meisjesschoenen. Zelfs de sneakers in de collectie zijn gemaakt van leer. Voor de collectie worden echte meisjeskleuren gebruikt, zoals roze, wit en zilver. Ook natuurlijke leer- en suèdekleuren worden gebruikt. De meisjesschoenen zijn verkrijgbaar van maat 19 tot en met 32.

Spelen, dansen en plezier hebben

Wat je meisje ook graag doet, de Bunnies meisjesschoenen kan ze aan bij iedere gelegenheid. Geef een beetje meer glamour aan ‘gewone’ meisjesjeans met sneakers vol glitters. Of maak een feestelijk jurkje nog feestelijker met de roze metallic laarsjes. Een beetje glamour mag iedere dag, daar ben je nu eenmaal een meisje voor.

Vandaag besteld, morgen aan

Bestel snel de nieuwe leren Bunnies meisjesschoenen bij ons. Plaats vandaag je bestelling en ze worden morgen al bij je thuisgebracht.