Jurken & rokken

Is jouw kleintje al klaar voor zijn of haar eerste paar schoentjes? Bij het Nederlandse merk Bunnies vind je het schattigste schoeisel voor de allerkleinsten. Bunnies kinderschoenen zijn geschikt voor kleine trendsetters tot en met zes jaar. Bekijk snel het hele assortiment van Bunnies bij ons op de website.

Andere klanten kochten of bekeken

Bunnies

Je kindje begint met kruipen, begint vervolgens voorzichtig stapjes te zetten, gaat langzaam steeds meer lopen en rent, springt en vliegt uiteindelijk in het rond. Welke schoenen passen bij deze fases? En hoe vind je die? Bunnies komt met de oplossing. Het assortiment van Bunnies is verdeeld in vier verschillende fases. "Baby" is geschikt voor de allerkleinste kindjes, die vooral kruipen en liggen. "Flex"-schoentjes zijn perfect voor kleintjes die al voorzichtig beginnen te lopen. Is jouw kleine al een ervaren wandelaar? Dan zijn de "Stap"-schoenen de beste keuze. De "Super Stap"-schoenen, ten slotte, zijn bedoeld voor kindjes die zelfverzekerd rondrennen en spelen.

Zet je eerste stapjes met schoenen van Bunnies

In de collectie van Bunnies vind je jongens- en meisjesschoenen van uitstekende kwaliteit. Het aanbod is zeer divers: sneakers, laarsjes, sandalen, ballerina´s en veterschoenen zijn allemaal bij Bunnies te vinden. De Baby-schoenen zijn verkrijgbaar in de maten 18 tot en met 23, de Flex-schoenen in de maten 20 tot en met 27, de Stap-schoenen in de maten 20 tot en met 32 en de Super Stap-schoenen in de maten 24 tot en met 32.

Bestel de schattige schoentjes van Bunnies via wehkamp

Ben je ook verliefd geworden op de schattige designs van Bunnies? Bestel de leukste schoentjes snel en eenvoudig bij ons op de site. Natuurlijk moeten de schoentjes goed passen. Daarom heb je bij iedere bestelling 30 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kan je de schoentjes gratis retourneren.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.