Jurken & rokken

Bumba is de grote Belgische kindervriend, bedacht door het Vlaamse Studio 100. Menig kind groeit op met de vrolijke perikelen van deze clown. Wanneer je kind een groot fan van bumba is kun je je hart ophalen met verschillende items, zoals bumba babyspeelgoed. Van dit merk koop je voor scherpe prijzen leuk en leerzaam speelgoed voor uren speelplezier.

Andere klanten kochten of bekeken

Bumba

Kies je bij voorkeur voor duurzaam speelgoed? Bij het merk bumba kun je niet alleen kiezen voor kunststof speelgoed, maar ook is er een ruim aanbod aan houten speelgoed. Makkelijk schoon te maken en het voldoet aan alle veiligheidsnormen die van toepassing zijn op kinderspeelgoed. Uren speelplezier gegarandeerd.

Om te spelen en om van te leren

Wie wordt er nu niet vrolijk van het kleurrijke speelgoed met de vrolijke clown bumba? Het aanbod is zeer divers. Zo koop je van dit merk zachte knuffels om heerlijk mee te slapen, maar ook educatief speelgoed zoals puzzels en spelletjes zijn voor de liefhebber verkrijgbaar. Het speelgoed van bumba is ingedeeld in leeftijdscategorieën waardoor het op de vaardigheden van je kind is afgestemd. De herkenbare kleuren van bumba geven het speelgoed een vrolijke uitstraling waar je kindje graag mee zal willen spelen.

Bumba bestellen bij wehkamp

Al je bumba spullen bestel je bij wehkamp met de grootst mogelijke eenvoud. Maak gebruik van de handige zoekfilters op de website, selecteer de eigenschappen waaraan je zoekresultaat aan moet voldoen en je krijgt een compleet overzicht van bijvoorbeeld Bumba Houten speelgoed. En om het allemaal nog makkelijker te maken, wanneer je vandaag voor 23:59 uur je bestelling bij ons plaatst, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag bezorgd wordt.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.