Merken

Bumba

Bumba is niet alleen bekend van televisie, maar maakt ook peuterspeelgoed. Centraal bij dit merk staat natuurlijk de altijd vrolijke clown Bumba. Vrolijkheid en kleur zijn dan ook kenmerkend voor Bumb ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Bumba peuterspeelgoed

Als vader of moeder doe je er alles aan om je kindje een veilig thuis te bieden. Hoe klein kindjes ook zijn, ze ontwikkelen zich hoofdzakelijk spelenderwijs. Zodra ze zich wat meer bewust zijn van de wereld rondom hen gaan ze op zoek naar allerlei speeltjes. Dit gaat net zolang door totdat ze volwassen zijn. Hoe slim is het dan om Bumba peuterspeelgoed tot je beschikking te hebben. Bij wehkamp bieden we jou alles om het je peuter naar de zin te maken. Het speelgoed komt thuis goed van pas, maar past ook probleemloos in de tas naar opa en oma of het strand.

Bumba peuterspeelgoed bij wehkamp

Voor de aankoop van Bumba peuterspeelgoed zit je bij wehkamp helemaal goed. De katoenen items voelen heerlijk zacht aan en geven jouw peuter warmte en veiligheid. Ze zien er vrolijk uit, mede dankzij het kleurgebruik en de opdruk. Met je aankoop gun jij je kleintje volop speelplezier en heb je nergens meer omkijken naar, alleen genieten én het creëren van mooie herinneringen.

Badtextiel voor de allerkleinsten

Naast speelgoed voor peuters kan je bij wehkamp ook terecht voor baby-accessoires. Bekijk hiervoor ons aanbod